lördag 7 december 2013

Fångad på bild

Här är jag, under min och Pernillas fantastiska reportageresa till Cornwall i våras! Otroligt vad sällan jag själv fastnar på bild, tänkte jag först. Sen insåg jag att nej, fastnar ganska ofta på Pernillas bilder och hamnar i olika tidningar. Har till exempel legat och fått massage på ett helt uppslag i Allt om resor, ätit pizza på en helsida i Vagabond, badat utomhuspool på en jättebild i UNT och skriksjunit karaoke i 18  Minuter. Bland annat. När ingen annan kan, får reportern kunna.

Nu har hela vår familj varit med i ett reportage, när JM:s kundtidning kom hem till oss. Ett team med journalist, stylist, ad och fotograf stormade in och tog över. Jag visste inte att vi kunde ha det så fint hemma! Vill man läsa reportaget går det fint att göra det här .
2 kommentarer:

  1. Jättebra reportage om mitt älskade Cornwall i Vagabond. Ville bara säga det för det är så ofta det blir "bara trädgård" eller "bara vandring" eller något om vackra stränder där men du har fått med själva själen och man kan bara älska ett reportage där någon äntligen beskriver dreckly. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men, vad roligt att höra! Vi hade verkligen en helt fantastisk resa och vill gärna åka tillbaka. Det kommer fler reportage framöver, så håll utkik! men Gör depå min nya hemsida www.johannastenius.se och bloggen där, den här uppdateras inte mer.

      Radera