fredag 22 januari 2010

Prinsess-mazarinerDagens mugg får blir en kunglig. Ett besök på Formex på Älvsjömässan i dag gav mig, förutom en del inspiration till inredningsjobb, en aha-upplevelse om det kommande prinsessbröllopet. Det var nämligen premiärvisning av alla prylas som ska säljas i anslutning till bröllopet. KLassiker som väggtallrikar fanns förstås med, men också saker som en vanlig dödlig alltid har råd med som till exempel Prinsessbröllop-äppelmust och prinsessbröllop-kaffe och prinsessbröllop-mazariner. Bisarrt. Jag tänker ibland på att prinsessan Victoria och jag är lika gamla, vad underligt det är. När jag var liten kände jag som ett band till henne just därför. Nu vet jag inte. Det måste vara märkligt att vara en sån ikon. Kanske borde man lansera en Johanna-och Martin är sambo-kollektion av tallrikar, bakverk och manchettknappar? Skulle ni köpa?
2 kommentarer:

  1. Jag skulle mycket hellre köpa Johanna&Martin-mazariner! Vad skulle det vara för fyllning? Hoppas allt är bra med dig/er!

    SvaraRadera
  2. Jag är född på samma avdelning som Vickan, men ett par månader tidigare, sen har det sagts att jag är lite lik henne också. Så det är ju mer eller mindre jag på de där grejorna!Du kan få ett lass bilder på mig gratis om du vill och limma fast på olika saker!!
    Anki

    SvaraRadera