fredag 12 februari 2010

Frustrerad!!!!!!

Jag borde inte skriva det här, men jag måste. Just nu upplever jag tidernas största jobb-blockering. Det blir INGET GJORT, jag blir galen. Håller på med ett stort projekt nu och deadline är läskigt nära. Ändå, det går inte. Jag skriver listor, researchar. Sen inget mer. Kokar te. Stirrar på skärmen. Brygger kaffe. Stirrar på skärmen. Äter lunch. Hämta på förskolan. Åh hjälp, hur ska jag komma ur det, det har varit så här i veckor nu. Det är nästan så jag börjar titta på platsannonser för att komma undan (men inte riktigt ändå, det ska vara ett bra fint jobb som ska få mig att ge upp frilanslivet).Väntar på att min egen beslutsamhet ska komma och rädda mig till slut. När ska det hända?? NÄR? Ah, jag är så frustrerad!

(Bild härifrån)

2 kommentarer:

 1. Försök dela upp det i småportioner, dela den långa listan i kortare och ännu kortare listor. Skriv varje dag vad du ska göra, rimliga proprtioner. Är du klar med dagens jobb så gör inget mer utan gå hem eller surfa...:-)

  Det kommer att gå bra, jag vet precis hur du känner!

  SvaraRadera
 2. När man har mycket jobb kommer det kommer det alltid såna där perioder. Jag brukar också göra listor, men det är sällan jag lyckas följa dem systematiskt. Två saker brukar hjälpa mig: Gör en lista och
  - ta det som verkar allra besvärligast först, när det är gjort kommer en stor lättnad och så kan man börja med resten
  eller
  - gör en massa aldeles enkla ärenden först, man får känslan av att något har blivit gjort och det brukar sätta igång en så att jobbiga ting känns lättare
  Efter att större delen av mitt liv ine ha kunnat surfa märker jag att surfning är ett väldigt enkelt sätt att få tiden att gå utan att få nånting gjort - se upp!

  SvaraRadera